• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День Святого Миколая серця добром зігріває

День Святого Миколая серця добром зігріває

2018-12-19

/Files/images/malyata_schasliv_y_zdorov_koli_zrostayut_u_lyubov/QIP Shot - Screen 518.png

У Самгородоцькому ДНЗ «Сонечко» за сприяння сільського голови В.І.Титарчука вже стало традицією, що до дітлахів обов’язково приходить Святий Миколай із солодощами та гарними побажаннями. Ось і цього року дошкільнята побували в казці, коли до садочка завітав Святий Миколай. Діти радо та щиро зустріли його – заспівали пісеньку «Миколай» та прочитали вірші, розповіли про свої хороші справи, що робили протягом року, у відповідь від доброго дідуся Миколая отримали подарунки.

Хочемо подякувати спонсорам Катерині Анатоліївні Березовській та Тетяні Миколаївні Дашкевич за допомогу в організації святкового дійства, сільському голові Василю Івановичу Титарчуку, який постійно переймається проблемами садочка та одинадцятикласнику Роману Соколівському за відмінно виконану місію Святого Миколая. Людям, які проявляють небайдужість до таких справ, нехай добро завжди повертається сторицею!

/Files/images/malyata_schasliv_y_zdorov_koli_zrostayut_u_lyubov/QIP Shot - Screen 515.png/Files/images/malyata_schasliv_y_zdorov_koli_zrostayut_u_lyubov/QIP Shot - Screen 516.png/Files/images/malyata_schasliv_y_zdorov_koli_zrostayut_u_lyubov/QIP Shot - Screen 518.png/Files/images/malyata_schasliv_y_zdorov_koli_zrostayut_u_lyubov/QIP Shot - Screen 517.png

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi