Двомісячник благоустрою

2018-05-14

/Files/images/den_meninnika/QIP Shot - Screen 279.png

Із 13 березня 2018 р. проходить двомісячник благоустрою на території ДНЗ «Сонечко» с. Самгородок та прилеглої території. Здійснювалися заходи, пов’язані з санітарною очисткою території, побілкою дерев, приведенням прибудинкової території, дитячого та спортивного майданчиків у належний естетичний стан, а також озеленення території закладу – на клумбах висадили і висіяли квіти. До цієї справи долучилися насамперед персонал закладу та батьківський колектив: Квашук Світлана, Квашук Марина, Муллін Надія, Кушнір Ірина, Барилюк Вікторія, Загурська Оксана, Майок Світлана, Матвієнко Алла.

У рамках акції «Посади своє дерево» вихованці закладу Кушнір Олександра, Голуб Тимофій, Печенюк Ангеліна, Мельнічук Давид, Загурська Віка разом з батьками продовжили розпочату справу. Цього року вони висадили 7 фруктових дерев та 11 ягідних кущів. Відчувалось, що всі долучені до цієї справи, тішились з того, що вже незабаром буйноквіттям та солодкими плодами радуватиме новий фруктовий сад, бо такі заходи в закладі відбуваються щороку. На даний час маємо гарний родючий сад і під час оздоровчого періоду діти мають змогу поласувати смачними плодами, компотами із яблук, груш, абрикос, слив, вишень, агрусу, смородини.

Життям дитячого садка переймається також сільський голова Титарчук В.І., який посприяв тому, що було завезено машину піску (надано ТОВ «Шамраївський цукор») для гри дітей під час оздоровчого періоду.

Хочеться всім причетним до таких важливих і необхідних справ, які проходять в закладі, подякувати за посильну допомогу та порозуміння. Бажаємо Вам доброго здоров’я, добробуту, миру, злагоди, родинного затишку.

/Files/images/den_meninnika/QIP Shot - Screen 275.png/Files/images/den_meninnika/QIP Shot - Screen 277.png/Files/images/den_meninnika/QIP Shot - Screen 276.png/Files/images/den_meninnika/QIP Shot - Screen 278.png/Files/images/den_meninnika/QIP Shot - Screen 279.png

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi