Виховна бесіда

2018-03-21

/Files/images/den_meninnika/IMG_3266.jpg

Вберегти дитину від фізичних і психологічних небезпек, сформувати навички безпечної поведінки – щоденне завдання педагогів, батьків і рятувальників, які мають діяти спільно і злагоджено. Дієвою формою роботи є щорічне проведення в навчальному закладі «Тижня безпеки дитини».

До цієї роботи залучаються педагоги, батьки, рятувальники, медперсонал в комплексній роботі з дітьми. Однак тиждень закінчується, а життя продовжується. Постає питання, що важливіше Тиждень безпеки чи безпека щодня? Робота з безпеки життєдіяльності у дитсадку не обмежується Тижнями, а проводиться практично на всіх заняттях і в повсякденні.

21 березня 2018 року в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» рятувальники Сквирського РС ГУ ДСНС України у Київській області провели навчально-виховну бесіду з вихованцями Самгородоцького дошкільного навчального закладу «Сонечко».

Дітям розповіли про правила безпечної поведінки та дотримання правил пожежної безпеки в побуті, небезпеку використання таких предметів, як сірники та петарди, про небезпеку вибухо-небезпечних та невідомих предметів, звернено увагу на правила поведінки дітей на льоду.

Вихованцям садочку нагадали телефони екстрених служб та вручили відповідні тематичні пам’ятки та інформаційні листівки з питань безпеки.

Також працівники ДСНС разом з дітьми зробили паперові моделі пожежних автомобілів.

Діти були в захваті від зустрічі з рятувальниками.

Сквирський РС ГУ ДСНС у Київській області

/Files/images/den_meninnika/IMG_3276.jpg/Files/images/IMG_3281.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi